Sjouwer

Grote leren tas met open bovenzijde en stevige handvatten. Eén groot vak aan binnenzijde met keykoord,een groot afsluitbaar ritsvak en een vakje voor de mobiele telefoon. De tas heeft een leren flap aan de binnenzijde, waarmee de inhoud bedekt kan worden. Geschikt voor ordners, boeken en/ of laptop.

Basisuitvoering:

Maten: large = 31 cm breed, 33 cm. hoog en 21 cm diep.      Prijs: € 265.00
Maten: medium = 25 cm breed, 25 cm. hoog en 10 cm diep. Prijs:  € 245.00
Maten en indeling kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.

Lakenvelder

Dit model is gelijk aan het model Sjouwer hierboven, maar met andere uitvoeringsdetails , die geïnspireerd zijn op het runderras Lakenvelder. De witte band tussen de voor- en achterpoten om de borst en rug van een verder zwart of rood dier is kenmerkend en markant.  We hebben twee uitvoeringen, de roodbonte en de zwartbonte. Handvatten zijn rond , tas sluit met drukknoop en heeft in de zijpanden ook een drukknoop, waardoor de tas in groot formaat en gevouwen gebruikt kan worden.

Van speciale modellen, zoals de Lakenvelder tas maken wij een beperkte oplage. Dit model is nu uit onze collectie.De laatste 2 exemplaren van de grote uitvoering, die als showmodel dienden, zijn te koop voor € 145.00 per stuk. Op aanvraag sturen wij afbeeldingen toe.

Grote uitvoering  = 31 cm breed, 33 cm hoog  en 21 cm diep.    Prijs  € 275.00- uit de collectie-
Lakenvelder “kalf” =  23 cm breed, 23  cm hoog en 13 cm. diep. Prijs € 245.00- uit de collectie-